Jag vaknade i natt...

img_0838 (MMS)

Jag vaknade i natt av att Min underbara sambo började runka av mig och sedan slutligen sög av mig till att jag kom i henne mun. Riktigt skönt och riktigt hett! Jag han med att ta en bild innan hon gick ner och slutförde jobbet ;) fler sådana nätter tack! Känner mig riktigt bortskämd. ;)


Bakisdag på soffan.

Ligger nu på soffan och har varit piggare.. Tjejen ligger här hon med och är väldigt! Elak.. Hon har den där tiden i månaden men håller ändå på och smeker mig och jävlas.. Hoppas på att få lite hjälp sedan andra får jag ta hand om det själv. :S
Var på födelsedagsfest igår och det var väldigt trevligt! Hoppas ni haft en bra helg!
Nej nu ska jag ge henne hundögonen och se om man kan få lite hjälp med mitt lilla problem.
Ha det gött!

Lugn fredagskväll..

Har spenderat fredagskvällen med film och godis. Funderar på om mitt senaste inlägg var lite väl "ärligt" vart går gränsen mellan spännande, upphetsande läsning och en blogg med tjatigt inehåll och kukbilder? Låter besökantalet avgöra det..
För ett par år sen hade jag varit ute och letat efter täcke för natten..Livet ser lite annorlunda ut idag kan man säga.. Minns mitt största misslyckande! Eller ja, åtminstone där jag trodde att allt var klappat och klart.
Det var en kväll på Harry B James och tjejen jag trodde var min blev "snodd" av en kille med rosa klänning och tuperat blont hår och smink.. Så jag fick gå hem likt den misslyckade casanova som jag kände mig som och fundera på vad det var som hände medan Mr twisted sister fick till det.
Hoppas han snubblade och vrickade foten på dom stilletklackarna :P
Sov gott på er.
/ Mr X

I am weak.. Direkt efter att ha skrivit klart det senaste inlägget.

Med tanke på senaste inlägget.. Smartphones kan vara en last.. Speciellt efter att ha skrivit senaste inlägget. Önska mig lycka till!

( jag kanske visar lite för mycket eller vad säger ni? Folk är väl allmänt less på att se killar visa kuken.. Men å andra sidan är det min blogg. Men let me know!!)





(nej så stor är den inte även om den inte är direkt liten ;), vinkeln med kameran som gör mig en tjänst!)





En gång i tiden så hade jag en vanlig blogg, (samt ett omskrivet inlägg som jag råkade radera)

Jag har hållt på med det här med blogg under en ganska lång tid fram till att jag träffade min respektive. Jag hade en blogg som hade en hyffsat stort besökarantal för en nobody som jag som bara skrev om min vardag utan någon som helst inriktning.

Tyvärr så dog den ut när jag träffade min sambo. Det var svårt att vara ärlig om mig själv och att uttrycka mina känslor om livet och vad som hände då mitt privatliv inte längre bara handlade om mig. Bloggen hade en skämtsam inriktining till mitt liv och jag var ganska öppen med allt, framförallt så kunde jag skriva ALLT utan att göra övertramp på min sambos privatliv. Jag märkte att jag inte kunde skriva som jag ville längre och alla inlägg blev väldigt värdsliga, samt att jag inte längre hamnade i lika absurda, spontana sammanhang, jag hade helt enkelt inte lika mycket att skriva om längre. Det är synd, jag saknar att blogga.

Mina besökare gav mig ett driv och jag tycker själv att jag lyckades fånga min vardag och få fram det roliga i det vanliga...

Men allt har sin tid, nu sitter jag här med en "hemlig blogg" med inriktning på sex och jag hoppas att jag kan få upp farten igen.




Lyckades visst radera mitt inlägg om fördelen och nackdelen med smartphones, är lite ringrostig!
inlägget handlade om hur lättillgänlig porr har blivit och att man när som helst, vart som helst kan gå in på t.ex denna sida www.xnxx.com på sin smartphone och hitta det allra mesta beroende på vilken fetisch man nu kan tänkas ha! Om man nu tänder på porr eller vill ha lite "motivation" när man ska onanera så är det perfekt! Men samtidigt så kan det bli en last,  jag kan lätt halka in där om man känner sig småkåt och kikar in där istället för att göra det där tråkiga arbetet på t.ex jobbet.

En läsarfråga om någon nu kikar in.

Har du onanerat på jobbet? isåfall hur ofta? :)

Jag kan erkänna att det ibland kan ske att jag gör det då jag har en erkännt hög sexlust. Då använder jag mig gärna av den här sidan som jag länkade till ovan. Dom kategorier jag då söker på när jag känner för något lite över det vanliga är squirting, det är något som jag verkligen, verkligen vill uppleva en dag! Jisses vad hett.
Nästa sak jag söker på är fisting. Få inte panik nu.. Det är något jag tänder på ja och jag har gjort det på tjejer som har uppskattat det! Står något om det i tidigare inlägg, inget jag tvingar på någon, absolut inte! men om dom gillar så hjälper jag mer än gärna till på den fronten. Vet inte varför, men av någon anledning så tänder jag mycket på tjejer som kan hantera "stora saker" då får jag stånd direkt.

Vi hörs!

/ Mr X







Its been a long time!

Av olika anlednignar så rann det ut lite i sanden.. Men nu har jag hittat hit igen! Såg att jag hade en och annan som ändå kikade in vilket fick mig att känna ett sug efter att skriva.

Så.. Hur har ni haft det? Själv så har jag haft fullt upp med jobb och allt vad vardagen innebär.

Finns det någon som har några förslag på vad ni vill höra/läsa om? Om ni ens är kvar med tanke på att det är 1 år sen senaste inlägget? Räknar kallt med att inte få något svar på detta men frågar ändå.

Pinsamma sexsituationer?
Baksidan av min tid som singel? 
Lite djupare om relationer?
Lättsamma inlägg?
Eller en blandning av alltihopa? :)

En liten historia som fått mig att le ibland..

Jag träffade en riktigt tuff tjej ett tag, tatueringar, piercings osv som var inne i rocksvängen precis som jag. Av någon anledning så hade hon fått ett foto på min bakdel och ben som tog lite från sidan i något sammanhang. På något sätt fick hon syn på den bilden när vi var hemma hos mig och jag gav den till henne, på skämt förstås. Men när vi sedan sprang på varandra igen 2-3 år senare för en liten romans i sommarvärmen så noterade jag något när jag klev in över hennes tröskel.
                                                                               
På hennes hallspegel så satt det konsertbiljetter, festivalband från olika festivaler och sedan ett foto.. Det var fotot på min rumpa som satt där helt öppet för hela världen att se. Jag frågade henne lite förvånat
- Eeh, ha ha så du behöll kortet!
- Ja just det! det kortet ja.. Jag fick ju med mig det hem och jag tyckte att din röv var så sexig att jag satte upp den där för att visa mina vänner vilken sexig kille jag knullar. Men sedan lät jag den sitta kvar där, så nu tror jag att alla sett den, Mamma tyckte du var sexig hon med, pappa har inte lämnat någon kommentar.

                                      

Lite så var det med henne, svårt att beskriva men en skön brud som inte tog särskilt mycket på för stort allvar. Henne finns det ett par historier om och hon var faktiskt en av dom som var nära att fånga mig under dom åren då jag var mer intresserad av att leva dekadent och roa mig med vänner med allt vad det innebär, jag hade som tidigare nämnt stängt av den delen av hjärnan som funderade på tvåsamhet.   

Hoppas att någon finns kvar! Här kommer en hyffsat nytagen och kanske fullkomligt meningslös naken bild på mig själv, någon kanske uppskattar det? ;)

 


RSS 2.0