Nyduschad och redo

img_7213 (MMS)

Nu ska jag in i sovrummet och ge gumman en massa kärlek ;) är riktigt sugen ikväll! / Mr X


Musik och vänner från förr..

Utöver det jag behandlar här i bloggen så har jag ett stort musikintresse! Framför allt rock. Brukar åka på en massa festivaler om sommaren, dom funkar som en liten reunion med vänner som flyttat utomlands och till andra delar av landet. Man träffas och umgås intensivt i ett par dagar till ljudet av underbar musik och en l i handen. Varje gång så önskar man att det aldrig ska ta slut..

Min bästa vän flyttade för länge sedan och jag saknar honom. varje gång vi ses så känns det som om vi inte varit ifrån varandra alls och allting är precis som vanligt. Vi vet allt om varandra och vet exakt hur den andra funkar.. Vi har alltid så jäkla kul tillsammans, skulle kunna skriva spaltmeter men det får räcka så här.. I sommar så ses vi igen och förvandlas till dom två festgalan 20 åringarna vi en gång var! Cant wait!

Miss you dude...






Jag älskar kvinnor!

Jag älskar kvinnor! Jag gör det.. Kvinnor är det bästa och värsta som finns. Spänningen, förförelsen, pirret, och den slutgiltiga känslan när hon är i ens famn.. Jag var ett tag besatt av spelet, Jakten, känslan av att se en så vacker och oskyldig varelse slå om och får nått i blicken som säger "ta mig, ta mig nu" och dom gånger man fick tag på någon som var lika, galen/matchade mig sexuellt så var det himmelriket..

Jag kan sakna det nu även fast jag inte längtar tillbaka till tomheten som iband infann sig när man låg hemma ensam och undrade vad det var man höll på med.  Men dom gånger som man hade flyt och hela livet kändes som en fest med mina närmaste vänner vid min sida.. Det var en av dom absolut bästa tiderna i mitt liv!

Visst har man sårat en och annan på vägen men ibland har det varit jag som fått kalla handen och det jämnar ut sig i slutändan. Nu behandlar jag bara jakten i det här inlägget för annars så skulle jag kunna skriva en bok.. Finns så många nyanser och sätt att beskriva varför ni är det som gör livet värt att leva..

Alla ni som har kommit i min väg.. Tack! Varenda en av er har en historia och har gjort mig en upplevelse rikare, hoppas att ni har ett minne eller två av mig med..



Jag och min sexdrift..

Städerskan var precis här och damn.. Men men, en vacker dag om man blir singel så... ´Men hon leker med mig den där eldiga flickan.. Hade ju förstås kunnat lägga upp en bild för att ni ska förstå vad jag menar men oavsett om jag suddar ansiktet så vore det väldigt dumt om hon såg den på nått vis så jag låter det vara!

Som ni kanske förstått så har jag en ganska hög sexdrift, det är min börda att bära :P Det finns värre saker här i livet än det. Eftersom jag är anonym så kan jag skriva saker som andra säkert tänker, inte alla förstås! Men många.. Sexlivet hemma är lite enformigt, så som det blir i en relation och som är helt normalt. Den fördelen man får där är att man vet vad den andra gillar och man trycker alltid på rätt knappar! Men det blir inte lika vilt som när det begav sig.  Inte det att jag inte är glad över det jag har, det är jag. Det är så mycket mer än sex det handlar om i ett förhållande, men sex är däremot ett stort inslag här i bloggen!

Det är inte samma spänning som det blir när man strålar ihop med någon ny. Som t.ex när jag smet upp till högsta våningen på cinderella med en tjej i resesällskapet, vi gick in i en korridor som var lite avsides, men inte alls dold på nått sätt. Hon hade kjol och tog av sig trosorna för att sedan sätta sig halvt på räcket medan jag höll henne uppe genom att hålla i hennes ben. Hon höll sina armar runt min hals och vi hade sex samtidigt som vi kysstes passionerat, samtidigt som vi kunde upptäckta när som helst.. Hennes ben spretade åt varsitt håll och jag stod med byxorna vid knäna och det hade nog varit en väldigt pinsamt om någon kommit då.. När det var över så drog hon på sig trosorna och sa till mig att hon gillade känslan av att min s****a var på väg ut ur henne, kanske inte låter så porrigt men när hon sa det så var det rätt eggande. Nu så här i efterhand så kan jag känn att det inte var det smartaste jag gjort. men livet är inte dagarna som passerar.. Det är dagarna man minns som dom säger i reklamen ;)

Hade gumman vart lite mindre blyg för kameran så hade ni kanske fått se ett foto eller två ifrån våra lekar.. Men som saker och ting är så kommer det vara foton på mig.. Men det är kanske inte nått som ni vill se allt för mycket av.. Men här är en bild på vad författandet av detta inlägget gjorde med mig :P, rätt så trångt i boxershortsen minst sagt!



Dags för lunch!

/ Mr X


Get Him To The Greek

Såg en riktigt kul film här om dagen. Take him to the greek heter den och vill man skratta så rekomenderar jag den! Var länge sen jag skrattade så mycket åt en film som jag gjorde när jag såg denna.


Annars så har helgen varit bra, var ute en sväng på stan och roade mig i lördags. Jag somnade däremot väldigt sent inatt så jag känner mig en aning sliten idag!

Vore kul med lite fler kommentarer från er som är här inne och läser, några önskemål om vad jag ska skriva om? Tell me what you like ;) Ni behöver inte vara blyga! Finns inte utrymme för sånt på den här bloggen ;)

/ Mr X

 


Gaah...

img_8907 (MMS)

Det är morgonar som denna som gör att man mår psykiskt dåligt! Snälla snälla kan man inte trycka på snabbspolning fram till maj nu! Försenade tåg och kyla som krypen in under kläderna... Man kanske borde sticka utomlands? Köra en bartenderkurs på mallis eller nått bara för att få lite sol och värme...


Tips för den sällskapssjuke..

img_4502 (MMS)

Jag var medlem på den här sidan under en lång tid, mest för att kolla bilder och om någon dök upp som var intressant! Var medlem i säkert fyra år och valde att träffa två stycken, jag har inga problem att få ragg irl men helt klart värt att test då det kan vara en spännande och häftig upplevelse, lite grisen i säcken ha ha. Det finns några otroligt vackra kvinnor där, men dom är mest ute efter uppmärksamhet och kommentarer. Sen så får dom säkert 100 mail per dag så det är inte ens värt att försöka! Men visst går det att få kontakt med tjejer trotts att det mest är killar och en massa par som allt som oftast söker en till tjej för trekant. Nu låter det som det bara är negativt! Men om man verkligen vill träffa någon och inte ser ut som ett skogstroll så går det! Klicka in och bli medlem! Kostar inget, ett tips är att inte ha helkroppsbilder med ansikte dock! Men det är vanligt internetvett som dom flesta har koll på.. Men som sagt! Finns många tacksamma äldre kvinnor där så är man inte kräsen ( som jag oftast ) så kan man få ligga hur mycket som helst.


Effekter av den här bloggen.

Det uppstår vissa problem när man skriver en sådan här blogg.. Man sitter och tänker tillbaka och minns detaljer osv och det kan leda till att man... Känner sig lite varm så att säga! Förr så hade jag skickat ett mail om ett "möte" med en viss person som jag nämner i tidigare inlägg.. Nu får man i absolut värsta fall "ta hand" om det själv ha ha. Jag får flörta lite med gumman när jag kommer hem ;D

Kanske var dumt men tog ett kort och la upp det för att vara övertydlig! Men som sagt vill man inte se eller läsa den här bloggen så behöver man inte ;)




Hörs!

/ Mr X


Dricker litervis med kaffe och längtar hem till sängen, då kom en het bekant från förr.

Herregud vad segstartad jag var idag.. Somnade sent utav bara den igår! Låg och snurrade i sängen och tankarna skenade iväg... Får försöka ta igen det ikväll. Enda problemet är att jag har en rätt sen träning ikväll och är inte hemma förns ca 23:30. Får ta mig igenom dagen på bästa sätt och sedan försöka undvika att lägga mig på soffan när jag kommer hem från jobbet.

Sprang på min gamla flamma imorse vid kaffeautomaten. Hon är väldigt fysisk och busig som person så hon ska alltid stryka handen över ryggen och flörtas lite, helst avrunda med någon småsexig kommentar. Det var riktigt hett när det begav sig! man kunde sitta och jobba sen så blinkade ett mail till om att vi ses vid ****** och fem minuter senare sågs vi och gick in på toan och knullade som djur.. Eller bara hade lite oral sex, och ibland lite hångel. Lite vad lusten krävde och vad tiden räckte till. Det var underbart, nästan djuriskt att dra upp hennes kjol och ta av henne trosorna och sedan lyfta upp henne så att hon satt på kanten av bänken och ta henne ordentligt mitt under arbetsdagen. Spännande och farligt kan man nog säga då jag jobbar på ett företag med över 500 anställda.

Hon och jag har fallit offer för våra lustar på alla möjliga ställen och det kanske kommer fler historier i framtiden om det! En undran har smygit sig fram om vad som skulle hända om jag skickade ett sånt mail idag, skulle hon vara på även fast jag är upptagen? Det kommer jag förstås inte ta reda på... Men som sagt, lite spänning och erotisk laddning finns det absolut mellan oss. om man blir singel igen så är det inte omöjligt att det händer. När jag vart dumpad av mitt ex så hade hon absolut inget emot att bjuda över mig och låta mig rebounda med henne. Hon älskade att väcka mig dom få gånger jag sov över med en underbar morgonavsugning för att sedan sätta sig över mig och rida mig till en gemensam morgonorgasm! Det finns betydligt värre saker att vakna till ;)

Nog om det! Åter till jobbet.

/ Danne

Man kan visst leva på gamla meriter.

Fick just ett erbjudande om att kliva upp och spela i ett topplag i Div.1 som har chansen att kliva upp i allsvenskan.. Skrattade lite och kände mig hedrad förstås men det var ett par år sen man var på den nivån, både ambitionsmässigt och fysiskt. Kul att man inte är borglömd, men helt allvarligt så är jag långt ifån den spelaren som jag en gång var.
Har precis kört lite på gymmet och det kändes bra! blir träning sex dagar i rad denna vecka så visst är man på väg att hitta formen!
Ligger lågt med vilken sport det är, kanske lite paranoid men jag vill ha den här bloggen för mig själv så att säga. Men det är inte hockey eller fotboll...

Länkat från gamla bloggen: Kvällen då jag hade sex i tvättstugan och mot ett staket..

Jag klistrar in den här från gamla bloggen för det jag skriver om fler besökare är sant! Besökarna mångdubblades och förhoppningsvis kommer ni tillbaka ;)
(Från Minsyndiga.blogg.se)

Ha ha skriver det här inlägget för att få lite mer besökare men inehållet är till hundra procent sant.

Jag var en riktigt slampa/player under ett par år. Inget jag är stolt över men samtidigt så är det inget jag skäms för utan jag levde livet! Jag hade turen att ha en massa vackra kvinnor som ville ha mig och det utnyttjade jag till fullo. Jag låg runt helt enkelt och det blev nästan som en tävling ibland att jag sporrade mig själv till att fortsätta.

Minns en lördag då jag hade en tjej hos mig som jag träffade rätt mycket. under eftermiddagen hade vi sex på vikbordet i tvättstugan och sedan gick vi upp och hade vi sex över hela lägenheten.. Efter det duschade vi och åkte på fest. Väl på plats fanns det en annan tjej som jag haft ihop det med som jag inte sett på länge, inget speciellt med det då vi har gemensama vänner men hon såg oss komma tillsammans. När festen är i full gång så hugger hon tag i mig och sa
- Nu ska jag skälla på dig! Vi går ut en stund.
Sagt och gjort så går vi ut ur porten så huger hon tag i mig och kysser mig och börjar smeka mig utanpå byxorna, fullt synligt mitt på gatan. Jag stretar emot lite så hon fäller mig och lägger sig över mig och säger jag vill att du knullar mig nu! Jag har inte fått ligga på evigheter och jag saknar din kuk. Jag stretar fortfarande emot och vet inte riktigt vad jag ska göra, risken att bli upptäkt liggandes på marken utanför porten var i stort sett oundviklig. Då stälde hon sig upp och sa
- Fan vad tråkig du är kom nu jag vill att du knullar mig.
Hon drar mig mot huset mitt emot så är ett radhus, brevid det var det en stor gräsmattaoch mitt på den så sätter hon sig på knä i snön och sliter upp mina byxor och tar den i munnen, och då slutade jag göra motstånd.
Hon sög mig och jag vart helt galen av kåthet rycker upp henne och hon lutar sig mot stacketet som slutade i midjehöjd och tillhörde verandan på radhuset. Hade dom gått förbi där inne hade dom sett oss då deras persienner var uppe och vi såg hela deras vardagsrum. Jag slet ner hennes byxor och trängde in och tog ett stadigt tag om hennes höfter och knullade henne hårt tills jag var på väg att komma, hon vände sig snabbt och gick ner på knä och sög mig sista biten tills jag kom i hennes mun...

Sen så sa hon tack och så gick vi tillbaka som om inget har hänt och festen fortsatte som innan.

Det här har jag inte berättat för många innan och det är ju faktiskt en del av syftet med den här bloggen, även fast den inte är till för att skryta om gamla erövringar vilket jag vill vara tydlig med! Men det kommer säkert mer i dom här banorna och jag hoppas att det finns någon som orkar läsa!

Tjingeling

Matkoma och ängslan..

Sitter efter maten och försöker sparka igång kroppen igen men det går tungt. Jag tycker att man borde få ta en siesta på 15-20 minuter efter lunchen, det vore super! Vet att det finns företag som har den möjligheten för sin anställda, kanske inte vore exemplariskt här dock.

Ska sticka ner till gymmet om ca en halvtimme och springa en 5 km tänkte jag så man kommer igång lite och bättrar på flåset inför fotbollsäsongen.

Riktigt skönt med lön idag! Har varit en tung period ekonomisk under en tid så det känns riktigt bra att vara på fötter igen och kunna vara lite slösaktig!

Sitter fast på jobbet fram till 17:00 och sen tänkte jag faktiskt sticka iväg och sola lite. Är ingen solariefjant men jag är likblek.. Den här vintern tär på mig och jag behöver få lite bränna för att se lite friskare ut, när folk påpekar att man är blek så är det dags att göra nått åt det. Sen efter det nog blir det nog soffläge och handboll på TV.

Fan jag känner att jag framstår som en sexgalen idiot.. men det kanske stämmer ;P
fast det finns många som mig där ute, tjejer som killar. Men varenda inlägg kommer inte handla om det. Funderar på att klistra in alla gamla inlägg från den andra bloggen här för att länka ihop dom, får se hur det blir...

Lämna gärna en kommentar, jag svarar på alla ;P

Vi hörs.

/ Mr X

Lite mer om min gamla "hemliga blogg"

Det var en blogg som jag startade redan 2009 någon gång i exakt samma syfte som nu. sedan glömde jag bort lösen och inlogg tyvärr så den är körd. Tänkte däremot länka till den här nu. Minsyndiga.blogg.se

Den bloggen startades i syfte för att skriva av mig om mitt ex som verkligen spökade i mitt huvud då. Nu är det dock ganska exakt tre år sen jag såg henne och  hennes grepp om mitt arma psyke är borta! :) Men visst kan jag tänka på henne nu med men på ett sundare sätt. Jag vet att hon och jag hade en enormt stark fysisk attraktion, men frågan är om det var så mycket mer än det.

Sedan vart den en hel del sexinlägg i slutändan och att jag hyllade kvinnan som varelse och den skönhet ni besitter, men jag märkte ju att det var det som lockade läsare, och förvånandsvärt uppskattat hos just kvinnor konstigt nog. Kan nog komma fler sådana om ni nu känner att ni vill läsa dom! jag har nämligen ett helt gäng ;)

Om jag får upp en ansenlig skara med läsare å funderar jag på att arrangera någon form av tävling eller utmaning ;) Återkommer om det men det rör väl i så fall foton och det gamla ordspråket: Om du visar din så visar jag min ha ha.

Gå in och läs igenom den, är inte så många inlägg.

Skriv gärna en kommentar! Vore superkul och se om någon av dom gamla läsarna hittar hit till den nya sidan. :)

/ Mr X

Mitt sjuka, skruvade sexliv! mer intimt än så här blir det inte :P

Detta inlägg hette Mitt sjuka, skruvade sexliv, mer intimt än så här kan det inte bli! :P och kommer från min gamla "hemliga blogg" som hette minsyndiga.blogg.se. Hittade dock inte mitt lösen så startade en ny :) Jag ska försöka ta mig in där och  tipsa folk om denna länk istället! Hade en del läsare där tydligen och det var det här inlägget som fick en del respons, både bra och dåliga kommentarer och ett fåtal av dom syns på den gamla bloggen, men bara kul med lite uppmärksamhet,specielltf rån tjejerna :P. Tycker ni bloggen är magstark? Läs inte då ;) Jag ställer upp på det mesta enkelt! Lite roligt att läsa kommentarer frå andra killar där som säger att det inte är sant och att jag ljuger. Kan inte säga så mycket mer än att det är sant! Tro mig eller ej, det kan jag inte påverka!

Tisdag.. segt så in i helvete!

Senaste inlägget vart ett sexinlägg.. Kommer säkert fler sånna men eftersom ingen besöker den här skitbloggen så. Känns som även detta kan bli ett sånt.. Jag får väldigt mycket inviter utav tidigare ragg som ringer då och då även fast dom vet att jag har tjej, alla säger det inte rakt ut förstås men det finns en spänning i luften och ibland så får man en pik om att vi hade det skönt. Eftersom jag är anonym i den här bloggen så kan jag uttrycka mig precis som jag vill och jag vet att det frinns en anledning till att dom håller sig kvar.

Dels är jag rätt bra utrustad 20*16.5 och jag har väll skött mig bra i övrigt.. En tjej skickar ibland bilder på sin fitta och vill ses även fast hon har pojkvän.. Skulle vara våran hemlighet säger hon och vad grundar hon det på? Att jag knullade henne som ingen annan gjort det, rekordet var 24 orgasmer under ett ligg.. Men hon kom en gång i minuten när jag skötte mina kort rätt och ett så mer tacksamt ligg får man leta efter, Jag hittade rätt punkt och körde på det. Sista gången hon var där så var fönstret öppet och hon  lät så mycket att grannarna som stod utanför stod och tittade upp mot fönstret när jag kikade ut *pinsamt* det hela rundades av med att min kassa bäddsoffa gick sönder.. Senaste sms:et så stod det att hon ville komma över så jag kunde knulla henne som jag en gång gjorde, plus att hon kunde ta med sig en mindre dildo som jag kunde använda i bak på henne innan jag stoppade in min där..

Nästa tjej är en person som jag såg under väldigt lång tid utan att vara tillsammans med henne.. Hon var helt galen och hade den skönaste våtaste man kan tänka sig. Minns en gång när jag låg på soffan och hon sög av mig (vilket hon var grym på, fick nästan in hela ner i halsen). Då känner jag hur något droppade ner på mitt ben, Så våt kunde hon bli. Enligt henne själv var hon alltid kåt runt mig och jag kunde egentligen när som helst trycka ner handen i hennes byxor och tränga in i henne med fingrarna och känna hur våt och redo hon var, t.ex en gång då vi var på krogen och stod bland massor av folk på scenen och dansade så drog jag henne nära och gled ner handen och pullade henne med två fingrar medan vi dansade.

Efter det åkte vi hemmåt och hon satt och smekte sig själv och mig hela vägen hem. Utanför huset så slet jag in henne i buskarna vid huset, slet ner hennes byxor och tog henne hårt bakifrån, jag gled in helt utan problem på en stöt. Efter ett tag sa hon kom, drog upp sina byxor och låste upp sin bil och jag knullade henne hårt bakifrån i baksätet tills det var helt igenimmat. Sen gick vi upp och fortsatte, och nu kommer det riktigt skruvade.. hon slet av sig kläderna la sig på sängen och jag band hennes händer med enslips i elementet och satte på henne en ögonbindel. Jag slickade och smekte tills hon kom, nu hade vi haft sex i totalt en timme och hon var utöjd och riktigt riktigt kåt..

Jag började leka med hennes dildo på henne ett tag och tog sedan fram glidmedlet och gled in dildon med vibrator på, gled in i henne igen och knullade henne samtidigt som dildon vibrerade på medelnivån och som hon kom efter ett tag, Jag var helt fascinerad av att hon klarade så mycket utan några större problem så jag bestämde så jag frågade om jag fick göra nått helt annat och sa åt henne att säga stopp om det inte kändes bra.. Jag tog glidmedel och började sakta pulla henne med tre fingrar, sedan fyra.. la lite tryck så att även knogarna gled inpullade henne så ett tag tills hon bad mig forsätta. Då vek jag in tummengled in till sista knogen (tummens) tryckte lite till och med ett litet ryck så hade jag hela handen inuti henne och hon skrek rakt ut i någon blandning av total njutning och smärta. Väntade en stund och började sakta pulla henne med hela handen och hon kom tre gånger på en och en halv minut. Min tummknoge låg rakt på g-punkten och det funkade hur bra som helst.. Efter ett tag så vände jag på henne och knullade henne hårt bakifrån tills hon kom och då vände hon på sig ochjag kom nästan direkt efter över hennes bröst.. Så kunde en lördagkväll se ut med den här underbara, kåta kvinnan. Vilken kille som helst som får henne som kvinna ska skatta sig väldigt lycklig! Jäkligt trist att jag aldrig vart riktigt kär i henne. Det kommer säkert fler historier om henne..

Finns fler sådana här exempel och dom kommer komma upp i framtiden, t.ex om tjejen som fick sin första orgasm med mig och ställde sig upp och nästan rev ner hela min bokhylla för att hennes ben skakade så mycket och slutade liggandes på golvet fnittrande.. eller när jag knullade en kollega på en afterwork på ställets toalett..

Vi hörs!

Äntligen tillbaka och värre än någonsin ;)

Ah.. Nu var man igång igen med det här bloggandet. Jag har en annan blogg som tidigare hade en del besökare men motivationen och ämnena sinade när jag skaffade en sambo. Då kunde jag inte längre uttrycka mig på samma sätt om vissa saker då man har en till person att tänka plus att livet saktar ner lite. Jag kunde helt enkelt inte uttrycka om känslor och tankar utan att riskera att behöva förklara mig helt enkelt.

Vad det blir av den här bloggen vet jag inte ännu! Vi får se :) Kanske lite historier från förr.. Kanske lite mindre rumsrena tankar som man vanligtvis håller för sig själv!

En sak som jag aldrig skulle kunna skriva på min vanliga blogg handlar om städerskan här på kontoret. Jag är en upptagen man nu mer men just den här städerskan är en svensk, tajt liten sak med sexigt långt rött hår som svänger förbi mitt bord varje dag och pratar och småflörtas lite. Vi sprang på varandra på krogen för ca 2 år sen när jag var singel, vilket hon inte var. Men det var nära att det hände nått där för hon nästan kastade sig på mig och om hennes dåvarande inte varit där... Ja ni förstår nog.

Dom gjorde slut rätt tätt inpå efter det, men då hade jag träffat min nuvarande, men den där lilla flörten ligger kvar i luften och attraherad är jag definitivt! Men det stannar där, jag är inte på marknaden. Men hade varit för två år sedan så är jag rätt säker på att vi gjort något förbjudet på jobbet i något av alla vilorum t.ex, där har jag nämligen varit förut ;)

Så där nu har jag delat med mig av något lite hemligt och det känns befriande. Sen om ni vill läsa det eller inte är en annan sak :P

Nu är det dags att återgå till arbetet, och precis i detta nu kliver städerskan in ;) på återseende!


/ Mr X

RSS 2.0